Meistä muodostuu

Kristillinen Terapiainstituutti


Mikko Takala

Kurssinjohtaja

Kasvatustieteiden tri,
Ratkaisukeskeinen psykoterapeutti (ET, YET, VET)
Työnohjaaja,
Psykoterapiakouluttaja,
Ratkaisukeskeinen kristillinen terapeuttikouluttaja.

Outi Takala

Koulutussuunnittelija, luennoitsija

Psykoterapeutti (YET)/ Perheterapeutti
Seksuaaliterapeutti (NACS),
Seksuaalineuvoja (SSS)
Master of Science Solution Focused Therapy
Kasvatustieteen maisteri
Työnohjaaja

Maija Korhonen

Ohjaava terapiakouluttaja / Helsinki, Tampere

Olen vantaalainen psykiatrinen sairaanhoitaja ja ratkaisukeskeinen terapeutti. Minulla on myös perheohjaajan ja lyhytterapeutin (kognitiivinen viitekehys) koulutus .Työskentelen psykiatrisena sairaanhoitajana vastaanottotyössä perusterveydenhuollossa terveysasemalla. Otan vastaan myös terapia-asiakkaita iltaisin ja etävastaanottona.

Yhteystiedot: Puh. 040 733 8538, aamkorhonen@gmail.com

Tarja Kallio

Ohjaava terapiakouluttaja / Tampere, Vaasa

Olen tamperelainen pitkän linjan terveysalan ammattilainen, työterveyshoitaja, terveydenhoitaja YAMK, terveysalan ammatillinen opettaja, ratkaisukeskeinen kristillinen terapeutti, sielunhoitaja ym. Olen valmistunut Kristillisestä Terapiainstituutista 10/2020. Oman yrityksen Elämänlaastarin perustin opiskelujeni aikana. Koen työni ja elämäni merkitykselliseksi. On ilo rakkaudellisesti hyödyntää kaikkea oppimaansa asiakkaiden parhaaksi. Vastaanotot sovitusti livenä lähinnä Tampereen seudulla tai puhelimitse tms.

Yhteystiedot: Puh: 050 308 8895, elamanlaastari@gmail.com

Taru Nevavuori

Ohjaava terapiakouluttaja / Turku, Helsinki

Musiikkiterapeutti,
Psykoterapeutti (koulutettava): ratkaisukeskeinen ja kognitiivinen viitekehys
Musiikkitieteen (musiikkiterapian) maisterikoulutuksessa,
Vibrac-hoitaja
Erikoissairaanhoitaja

Terapiavastaanotto: Turku, Laitila ja etävastaanotto.

Olen vuonna 2022 psykoterapeutiksi valmistuva musiikkiterapeutti, ja työskentelen eri ikäisten ja moniin eri kohderyhmiin kuuluvien asiakkaiden kanssa. Käytän terapiassa keskustelun ohella musiikkia ja muita luovia keinoja tunteiden ilmaisuun ja vaikeiden asioiden sanoittamiseen. 

Kelan palveluntuottaja:
- nuorten kuntoutuspsykoterapia musiikkiterapiana
- vaativa lääkinnällinen kuntoutus

Yhteystiedot: Puh. 040-504 5456, taru@nevavuori.fi

Tarja Nevalainen

Ohjaava terapiakouluttaja / Turku, Helsinki

Koulutukseltani olen FM, uskonnon ja psykologian aineopettaja. Lisäksi olen ratkaisukeskeinen työnohjaaja (STOry) sekä suorittanut ratkaisukeskeisen psykoterapiakoulutuksen v. 2018. Koska opiskelu on aina ollut harrastukseni, on tullut myös hankittua erityispedagogiikan, filosofian, elämänkatsomustiedon ja sosiaalitieteiden perus/aineopinnot. Työkokemusta on vuosien aikana kertynyt kehitysvammahuollosta, erityisopetuksesta, psykiatrisesta sairaanhoidosta sekä opetus-ja kasvatusalalta. Työskentelen lukion uskonnon ja psykologian aineopettajana Tampereella ja lisäksi teen työnohjauksia, terapioita sekä erilaisia koulutus-ja luentotilaisuuksia toiminimelläni (www.terapia-palvelut.com). Vastaanotot sovitusti livenä tai etänä.

Yhteystiedot: Puh. 040 756 7505, tarja.i.nevalainen@tampere.fi 

Sofia Honkanen

Asiantuntija, luennoitsija 

Sosionomi (YAMK), Diakoni 

Diakoniatyön esimies
Työnohjaaja

"Jumala on hyvä, maailma voi muuttua, muutos alkaa minusta"

Olemme matkalla koko elämän ajan. Usein tie on mutkikas ja kuoppainen. Monesti tuntuu kuin seisoisi jyrkänteen reunalla, mutta sitten eteen avautuukin taas tuttu turvallinen tie. Itseensä tutustuminen on elämän mittainen projekti. On hyväksyttävä se, että tietä pitkin kuljettaessa ja maiseman muuttuessa muuttuu itsekin. Mutta jokaisella taipaleella on oma viehätyksensä ja omat mahdollisuutensa. Miten hyvä onkaan, että eräs on kulkenut minun edeltäni ja kulkee minun kanssani. Hän sanoo itsestään; Minä olen tie, totuus ja elämä. Olen teologisten aineiden opettaja. Työskentelen Helsingissä seurakunnassa diakoniatyössä, esimiehenä ja työnohjaajana. Lisäksi olen retriitinohjaaja. Olen suorittanut myös ratkaisukeskeisen terapiakoulutuksen 2018-2020.

Yhteystiedot: Puh. 044-0400 382, sofiahonkanen.1@gmail.com

Janne Hänninen

Asiantuntija, luennoitsija

Elämä on matka, jolla kohdataan monia asioita, hyviä että huonoja. Ratkaisukeskeiseen terapian perusajatus on auttaa sinua avaamaan elämän solmukohtia ja löytämään voimavaroja ongelmista selviämiseen. Terapeuttina tehtäväni on tukea sinua elämän matkalla toivottaen sinut tervetulleeksi vastaanotolleni.

Olen koulutukseltani teologian maisteri. Syvennyin teologian opinnoissani sielunhoitoon, mm. ratkaisukeskeiseen sielunhoitoon ja hengelliseen ohjaukseen. Näitä opintojani olen hyödyntänyt papintyössäni. Tällä hetkellä opiskellen ratkaisukeskeiseksi psykoterapeutiksi ja valmistun loppuvuonna 2022.

Minulle on myös tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ja voit luottamuksellisesti kertoa asioistasi. Ei myöskään ole asiaa, josta et voisi turvallisesti keskustella kanssani. Kaikki keskustelut vastaanotollani ovat ehdottoman luottamuksellisia.

Otan tällä hetkellä vastaan etänä.

Yhteystiedot: Puh: 0456383263, janjuhhann@gmail.com